Tarile Europei JOCURI NOI

jocuri noi Cont@ct e-Mail jocuri noi
Trimite prietenilor de pe Yahoo Messenger !
Trimite pe mess !
Mareste jocul
Mareste jocul (+)
Micsoreaza jocul
Micsoreaza jocul (-)

Zona de reclama

Zona de reclama


Descriere joc:
Descriere: Crezi ca cunosti toate tarile Europei ? Atunci hai sa vedem in acest joc de cultura generala ce cunostinte ai , iar daca nu stii toate tarile cu siguranta le vei invata datorita acestui joc educativ .

Asemanatoare:
America De Sud: Ai fost un elev silitor la geografie cand se preda geografia Americii de Sud ? Hai sa vedem daca o stii bine . Ghiceste toate tarile din America de Sud .
Geografia Africii: A venit timpul sa vedem ce stii legat de geografia africii . In acest joc va trebui sa ghicesti unde este situat statul / tara respectiva din continentul Africa . Trebuie sa fii foarte atent , pentru ca oricand poti gresi.
Hangaroo: Hangaroo sau spanzuratoarea pe romaneste este un joc in care iti vei testa nivelul de cunostine si pe care ti-l poti imbunatati . Va trebui sa raspunzi corect la toate intrebarile care sunt adresate in limba engleza, iar cu aceasta ocazie daca nu prea stii limba engleza o vei invata . Ai grija sa nu il spanzuri pe acest cangur foarte amuzant . Raspunde corect la toate intrebarile pentru a impiedica asta.
Trivia Apropo: Trivia este primul joc de cultura generala de pe acest joc care contine diverse intrebari din diferite domenii. Este un joc cu grad de dificultate medie , de unde iti vei putea reimprospata cunostintele . Pentru a castiga acest concurs va trebui sa raspunzi corect la toate intrebarile intr-un timp cat mai scurt. Atentie , pentru a-ti putea inregistra scorul va trebui sa ai un cont creat pe Apropo.ro