Cinci In Linie JOCURI NOI

jocuri noi Cont@ct e-Mail jocuri noi
Trimite prietenilor de pe Yahoo Messenger !
Trimite pe mess !
Mareste jocul
Mareste jocul (+)
Micsoreaza jocul
Micsoreaza jocul (-)

Zona de reclama

Zona de reclama


Descriere joc:
Descriere: Un joc de-a dreptul captivant prin simplitatea sa care se joaca online cu mai multi utilizatori din intreaga lume.De-a lungul jocului poti folosi si chat-ul pentru a comunica cu adversarul. Va trebui sa obtii pe diagonala sau pe verticala 5 de x sau 5 de 0 . Va trebui sa astepti un moment pana ce se va conecta cineva care sa joace cu tine . Mult succes !

Asemanatoare:
Bubblez: Bubblez este un super joc cu bile care se poate juca la dublu . Este un joc de bile care necesita multa atentie , indemanare si perpiscacitate . In acest joc vei avea nevoie de mouse pentru a putea acest joc . Va trebui sa dai jos toate bilele .
Biliard La Dublu: Un joc de biliard care poate fi jucat de tine si de un prieten sau daca nu vei gasi nici un prieten va trebui sa astepti pana cineva va intra pe site si se va juca impreuna cu tine . Cel mai bine ar fi sa iti inviti un prieten sa jucati acest joc online amandoi . Foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc de biliard in doi.
Tancuri: Primul joc multiplayer de pe site-ul nostru este acest joc cu tancuri in care va puteti juca cate doi . Iti vei alege tancul si vei incepe sa vezi care este mai bun , tu sau prietenul tau. Va trebui sa aruncati cu bombe unul in celalalt pana ce il vei dobori pe cel mai slab , iar cel mai tare va ramane in picioare . Foloseste tastele directionale pentru a seta traiectoria si mouse-ul apasand pe FIRE pentru a lansa bomba.
Counter Strike: Counter strike este un joc foarte cautat din categoria jocuri cu impuscaturi dar de data aceasta noi l-am adaugat la jocuri multiplayer deoarece acest joc poate fi jucat online pe internet cu alti utilizatori din lumea intreaga . Acest tip de counter strike contine 10 nivele , care pot fi trecute de tine cu usurinta de tine cu putina atentie si indemanare . Foloseste mouse-ul pentru a juca acest joc 3d de counter strike.