Ingrijeste Copilul JOCURI NOI

jocuri noi Cont@ct e-Mail jocuri noi
Trimite prietenilor de pe Yahoo Messenger !
Trimite pe mess !
Mareste jocul
Mareste jocul (+)
Micsoreaza jocul
Micsoreaza jocul (-)

Zona de reclama

Zona de reclama


Descriere joc:
Descriere: Crezi ca stii ce va trebui sa faca o viitoare mamica pentru a-l ingriji pe bebelus ? Invata in acest joc ce va trebui sa faci si tu cand vei deveni o mamica . Incearca sa ii faci toate poftele bebelusului , fa-l sa fie tot timpul fericit , fa-i toate poftele.

Asemanatoare:
Imbraca Aceasta Frumoasa Fata: O fata frumoasa este mereu imbracata la moda cu bun gust si foarte frumos aranjata. Machiajul intotdeauna este foarte potrivit iar ea este foarte stralucitoare. Foloseste mouse-ul in acest joc si aranjeaz-o pe Melania asa cum o visezi tu. Trebuie sa arata foarte bine.
Fetele Pokemon: Pokemonul cel galben nu mai este acum la moda , acum sunt la moda fetele pokemon . Imbraca-le pe toate aceste 3 fete in haine cat mai sexy !
Amelia Prezinta Moda: Amelia este la o prezentare de moda a unui celebru designer italian. Ajut-o pe Amelia sa probeze si sa prezinte toate aceste minunate hainute ale designerului italian.
Tornie Make Up: Tornie este cea mai draguta fata de pe site-ul nostru, o tanara domnisoara care adora sa imbrace haine moderne, sa foloseasca un machiaj elegant si sa fie in centrul atentiei. In acest joc pentru fete, trebuie sa o imbraci si sa o machiezi pe Tornie. Foloseste-ti imaginatia si creaza stiluri de moda diferite.
Miss Tattoo: Crezi ca i se potrivesc acestei fete toate aceste tatuaje ? Imbrac-o , machiaz-o si nu in ultimul rand .. tatueaz-o.